Habbo nördar

Det var ett tag sen sist men jag, en kompis och en kompis lirade en massa Habbo förut där vi uh.. Gav våra gubbar personligheter och körde lite vilt. Jag kan inte säga att vi gick efter någon speciell linje eller regel, vi bara lät Habbo gubbarna göra sitt och det brukade, för det mesta, sluta med skrattkalas och djupa karaktärs analoger.. För min del, de andre satt nog säkert bara där hemma, gungandes i sina gnisslande datastolar och petade sej i sina abnormt stora näsor.

Iallafall, eftersom jag är en sådan som gillar att inducera personligheter i karaktärer och sedan föra över det till papper så tog jag mej friheten att rita ihop lite bilder från några av våra eskapader.

Enjoy

Introduktion:


Ok, en kort sammanfattning;
(Från vänster) Rain (ILiekRainbows); Min karaktär, som är både drogmissbrukare och narcissist. Han är även -hostslavhost- åt Alice.
Apropå Alice (Alicesson), det är hon i mitten. Fläskberget som älskar pengar mer än sin mamma. Hon är "ledaren" och evig girigbuk. (OBS: det här är min egna sammanställning av karaktärerna..)
Sedan kommer Ana (-Anastasia-).. Eller Yuuri eller wtf han nu ville bli kallad. Han är den romantiske av de tre och the peacemaker, förnuftet. Är även uppenbart småförälskad i Rain..

MOVING ON..

Drama
Det här var värsta dramallama varnings äventyret. Alice hade äntligen kommit underfund med att ingen vill se hennes fula tryne så hon hade bytt ut sitt ansikte mot en soppåse och allt var frid med världen. TILLS, dun dun dun, Rain idk.. Rain fick ett samtal från sin "mamma" eller nåt, jag vet inte, han har tydligen en väldigt ansträngd relation till sin moder. Men det visade sej att det var Ana som höll på o prata med honom.. Alice odlade fram ett hjärta och försökte få Rain att förstå det, Rain ignorerade henne, blahblah. THE END.

ew
KNÖLEN ahmahgawd.
Alice hade inrätt ett så fint litet hus i det här avsnittet. Både Rain och Ana hade fått varsitt rum, MED SÄNG! Wow, Alice går mot oavbrutna framsteg.. Iaf, så uh.. Alice uppsnappade att Rain hade någon gömd under sin säng eller nåt och försökte få Ana att tro henne.. vilket hon inte gjorde. De bestämmer sej för att gå in i Rains rum på natten för att se efter själva om det var sant. Vilket det var.. typ. Bredvid Rain låg nämligen ett uh, foster, eller iaf en inte helt utvecklad barnunge. Vilket kan låta lite morbidt, men men, de gick iaf upp till honom och krävde en förklaring. Förklaringen var som följande; Rain hade en siamesisk tvillingbror som inte klarade sej och som han behållt .. i sin säng.. EWW

OCH SÅ EN LITEN SERIE STRIP MED ALICE OCH RAIN ~
True story;


VARNING: Dåligt censorerade funbags.

Uhm, iaf, Rain.. uh, jag kommer faktiskt inte ihåg varför Alice började strippa.. Det var roligt iaf.. Ha ha

Mer teckningar lär komma!
Peace out, girl scout!
(Tänkte rita serie då Stalin, ja den Stalin, kom för att hämta sin son, Ana men jag hade glömt vad som hände.. slutade iaf med att Rain, uhm, dödade honom.. ehm, ja..)


Kommentarer
Postat av: Hillevi.P - K: Alice

HAHAHA dör, så klockrent.



Alice's hulk-strippdans :''-]] ahhahahahh

2011-01-09 @ 19:52:17
URL: http://tantparkkila.blogg.se/
Postat av: The J-Rock Kitten

HAHAAHAHA jaa, I love this! Så GALET, HOHOHHOHHO



Och inte Yuuri: Yoshi, men det blev ju ändå helt fel, så alla kallar ANASTASIA för ANA, och det är en KILLE....



Mystiskt, men sannt ^^



//The J-Rock Kitten, känd som: -Anastasia-, lulz

2011-01-16 @ 00:59:49
URL: http://thejrockkitten.blogg.se/
Postat av: Hillevi - tantparkkila.blogg.se

OMGHH VAD DU E DUKTIIIG PÅ Å RITA - avguda'

Headern blev aaaaweesomeee !! :DD



...ni växer upp så fort x')

2011-01-23 @ 13:56:42
URL: http://tantparkkila.blogg.se/
Postat av: The J-Rock Kitten

Men va fan, Hutt!! NU FÅR DU FAKTISKT BLOGGA LITE OM MINECRAFT!!!!



DOO ET, DO ET NAAOOOO~!!!!!

2011-01-24 @ 14:25:32
URL: http://thejrockkitten.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2011-07-20 @ 21:06:52
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0