MINECRAFT, SUCKERS

Okej, någon föreslog att jag skulle göra ett inlägg om Minecraft, (EMMA, F.U.) så här har du din jekla pissråtta.

Minecraft SUGER.
JAG HADE ARBETAT I FLERA DAGAR, BYGGT TVÅ SKITSNYGGA HUS, TÄMJT EN HÄST, SKAFFAT SKIT MYCKET GULD, OCH VAD FÅR JAG FÖR DET?! DEN DELETAR HELA DEN VÄRLDEN KJHRKAEHWALKRANSFLA.NRLW

WHYYYY, MINECRAFT, WHYYYYYYYY?


Ok, bortsett från det är det ett riktigt schysst spel.., när den inte förstör ens hårda arbete, drömmar och förhoppningar.
Grafiken är inte världens bästa men det är inte det som räknas (allting är block format, not kidding). Själva spel systemet är awesome. Man hugger saker för att transportera dem, för att bygga, för att få bättre liv etc.
Liksom, först när man startar en ny värld (man har 5 olika världar att spela på) så vet man ju inte så mycket. Fast, om man gör som jag och kolla en massa videos på Youtube så är det lätt att veta att första dagen avgör dina chanser att överleva. Eftersom på natten kommer moonstrena fram. Så fort solen gått ner spawnars spindlar, zombies, creepers, skelett, you name it.
Så, för att överleva första natten måste man göra några basic grejer;
Hugg ner så mycket jord du orkar. Hugg ner lite trä. Gör en workbench utav trä't och gör dej själv en hacka. Använd hackan för att göra ett hål i ett berg. Barrikera öppningen med jord. Börja gräva runt lite, hoppas på kol. Ifall du hittar kol, gör facklor, de lär behövas användas senare. Vid det här laget lär natten redan kommit, så sätt upp din workbench och gör lite mer tools. Ett svärd och en yxa är rekommenderat, eftersom du behöver mer trä och det lär finnas creepers utanför.., någonstans.




see creeper = scream like a bitch



SÅ, DÄR HAR DU! FLÄSKFIA! ffff


Kommentarer
Postat av: The J-Rock Kitten

Jag älskar dig med, lilla gumman pat your head ^___^



"see creeper = scream like a bitch" .. CHECK!

2011-01-24 @ 21:30:39
URL: http://thejrockkitten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0